otrdiena, 2018. gada 20. novembris

Velo orientēšanās spēle Bauskā 2016

Pirmo reizi kopā ar "Velosētas" Ģirtu nolemjam kopā organizēt pasākumu Bauskā. Saņēmām atbalstu no Bauskas tūrisma centra, ieguvām balvu fondam dažādu vietējo uzņēmēju balvas, arī pasākuma organizēšanas saskaņošana un apdrošināšana padevās raiti. Un vietējie uzņēmēji bija pretīmnākoši arī spēles uzdevumu izveidē.
Šī nebija vienkārša velo/foto orientēšanās, te bija jāizmanto GPS gluži kā slēpņojot, te bija papildus uzdevumi gan Bauskas motormuzejā, gan mākslas galerijā "Meistars Gothards", un komandas bija iedalītas trīs grupās: individuālās komandas, pieaugušo komandas un ģimeņu komandas, jo vienmēr paši esam atdūrušies pie tā, ka vēlamies piedalīties, bet jābūt konkrētam skaitam, lai piedalītos. Tad nu mēs piedavājām kompromisu :)
Tikšanās un starta vieta: "Velosēta"-kompakti visi var ietilpināties, pārredzama vieta, kase.







Finiša vieta: Rātslaukums, plašums, vieta punktu sarēķināšanai un dalībnieku apbalvošanai.
Bijām patīkami pārsteigti par kuplo dalīnieku skaitu 85 dalībnieki, pietiekoši komandu visās komandu grupās.
Protams, ka mums kāorganizētājiem būtu paticis, ka nebūtu pārsteigumi komandu skaita ziņā, jo bijām  sagatavojušies mazākam skaitam-nācās skriet kopēt vēl 20 dalībnieku kartes un lapas, nācās skraidīt divatā pa dažādiem uzdevumu punktiem, paspēt kontrollaika punktā uz dalībnieku dzirdināšanu un papildus darboties arī kā fotogrāfiem un mirkļu iemūžinātājiem, lai būtu dalībniekiem un mums pašiem košas atmiņas... vienā skriešanā! No tā būtu varējuši izvairīties, ja skaits būtu zināms iepriekš-attiecīgi tak būtu vēl cilvēku paņēmuši palīgā.


 








Nav komentāru: